Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

Caktaš 'osvojio' Kovača, na Poljud stigao pretpoziv u reprezentaciju!

Mijo Caktaš
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
17.08.2015.
u 18:43

U Europskoj ligi zabio je četiri gola u šest utakmica, a u prvenstvu jedan u pet utakmica

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač pomno prati naše nogometaše i njihovu formu pa tako nije neopaženo prošlo ni da je u dosadašnjem dijelu sezone igrao Hajdukov Mijo Caktaš, zbog čega je na Poljud stigao pretpoziv u reprezentaciju!

Riječ je o reprezentativnim akcijama za Azerbajdžan (3. rujna) i Norvešku. Veliko je to priznanje 23-godišnjem Caktašu, koji se itekako dokazao u posljednjih mjesec i pol, koliko traju prvenstvene i europske utakmice u ovoj sezoni.

U Europskoj ligi zabio je četiri gola u šest utakmica, a odigrao je ukupno 532 minute, što znači da je zabijao svake 133 minute. U prvenstvu je pak u pet utakmica zabio jedan pogodak i odigrao 450 minuta.

Ofenzivom veznom i djetetu Hajduka ovo će sigurno biti dodatni poticaj da još marljivije trenira i radi na sebi, a sve se nije moglo dogoditi u boljem trenutku, prije prve utakmice Hajduka u četvrtom pretkolu Europske lige protiv Slovana iz Libereca (četvrtak, 20. kolovoza). Sigurno je da će Caktaš i tamo htjeti potvrditi odličnu formu.

>> Zbog Hajduka odbio bolje i moćnije klubove: 'Igram u životnoj formi!'

Komentara 16

SO
sonce
18:55 17.08.2015.

Bravo, nemoguće je moguće, da se napiše jedan članak potreb je imati zaposlena dva novinara.

IV
ivan55
19:34 17.08.2015.

mijo zabij i prosinečkom i norvežanima

DU
Deleted user
20:58 17.08.2015.

Baš mi je drago za Caktaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije