Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI TRENER

Niko Kovač odgovorio na tvrdnje da se svlačionica Bayerna pobunila protiv njega

Niko Kovač i Jürgen Klopp
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.02.2019.
u 14:19

– Odgovorit ću ovako: sada netko želi napraviti veliku stvar od nečega nevažnog što se dogodilo ranije – rekao je Kovač.

Niko Kovač komentirao je priče da se svlačionica Bayerna okrenula protiv njega nakon remija s Fortunom Düsseldorf (3:3). Štoviše, predsjednik Bayerna nedavno je rekao da je hrvatski izbornik tada bio blizu otkaza.

– Odgovorit ću ovako: sada netko želi napraviti veliku stvar od nečega nevažnog što se dogodilo ranije – rekao je Kovač.

Hoeneß je rekao i da su dogovorena pojačanja za iduću sezonu.

– Pa zar ne vjerujete predsjedniku? Sretan sam zbog toga. Neću reći ništa protiv našeg predsjednika.

Mnogo se pisalo o nezadovoljstvu Jamesa Rodrigueza u Bayernu. Kolumbijac je na posudbi iz Reala pa je novinare zanimalo hoće li ga bavarski klub na kraju sezone otkupiti.

– Vodstvo kluba će razgovarati i odlučiti. A trener u tome sigurno ima pravo glasa – odgovorio je Kovač.

Inače, hrvatski trener ne zna kako će složiti momčad za prvenstvenu utakmicu 24. kola protiv Borussije u Mönchengladbachu. Manuel Neuer nije trenirao zbog simptoma gripe, a na ozljede i prehladu požalilo se još nekoliko igrača.

Ribery neće igrati zbog crijevnih problema, Hummels se vratio nakon gripe, a Neuera još nema. Nadam se da će Neuer,  Goretzki i Alaba u petak doći na trening. A nema ni Robbena – rekao je Kovač.

>> Pogledajte najveće transfere ove zime

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
19:32 01.03.2019.

Pozdravljam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije