Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Niko Kovač na treningu imao posebne promatrače

Niko Kovač, trening Bayerna
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.10.2018.
u 19:13

Kako se posljednjih tjedana pisalo o pobuni u Kovačevoj svlačionici moguće je da su Hoeness i Salihamidžić provjeravali ponašanje i zalaganje igrača na treningu

Bayernovi navijači i vodstvo bavarskog giganta nadaju se kako je Niko Kovač dobro iskoristio reprezentativnu stanku. Njemački prvak bez pobjede je zadnje četiri utakmice što je na Allianz Areni upalilo znak za uzbunu.

Hrvatski trener uživa povjerenje Bayernova vodstva što se potvrdilo i na nedavnom zajedničkom druženju na Oktoberfestu.

Niko Kovač, trening Bayerna
1/29

Kovač je s igračima koji nisu imali obveza u reprezentaciji nastavio vježbati, a na treninzima je imao i posebne promatrače.

Predsjednik Uli Hoeness i sportski direktor Hasan Salihamidžić gledali su trening i međusobno razgovarali, pišu njemački Bild.

- Trener ima našu podršku bez obzira na trenutačnu situaciju i na to što će se dogoditi idućih tjedana. Branit ću Niku. Imamo savršen odnos i situacija je dobra, nisam razmišljao o njegovoj smjeni - kazao je Hoeness.

Kako se posljednjih tjedana pisalo o pobuni u Kovačevoj svlačionici moguće je da su Hoeness i Salihamidžić provjeravali ponašanje i zalaganje igrača na treningu. Pobunu je navodno pokrenuo James Rodriguez.

Bayern sljedeću utakmicu igra u subotu. U 8. kolu njemački lige bavarski gigant gostuje kod Wolfsburga (15.30).

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

Komentara 4

IB
ibiza
19:33 17.10.2018.

tog ,Rodrigeza i Ona dva seniora treba istijerati... i to je problem u Beyrernu

AN
AnteKino
20:13 17.10.2018.

doce mu glave salihamidzic ko i hrvatima u bih ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije