Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKI KUP

Niko Kovač na korak do velikog uspjeha u Francuskoj: Još 'samo' PSG

Football - Reims vs Monaco
Lefevre Sylvain/ABACA/PIXSELL
14.05.2021.
u 08:45

Utakmica je počela šokantno jer je u 20. minuti Alexis Peuget doveo Rumilly u vodstvo, no Monaco je potom postigao pet golova za finalni obračun u srijedu na Stade de Franceu.

Monaco našeg bivšeg izbornika Nike Kovača je pobijedio četvrtoligaša Rumillyja Vallieresa s 5:1 i pridružio se Paris St Germainu u finalu Francuskog kupa.

Utakmica je počela šokantno jer je u 20. minuti Alexis Peuget doveo Rumilly u vodstvo, no Monaco je potom postigao pet golova za finalni obračun na Stade de Franceu 19. svibnja. 

Golove su za Monaco polučili autogol Arthura Bozona, te golovi Aureliena Tchouamenija, Wissama Bena Yeddera, Cesca Fabregasa i Aleksandra Golovin.

PSG se kvalificirao u finale pobijedivši Montpellier jedanaestercima nakon neodlučenih 2:2 u regularnom dijelu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije