Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik je zadovoljan

Niko Kovač: Meksiko je jak, ali i mi smo! Ima kod nas još potencijala

niko kovač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
19.06.2014.
u 02:22

- Meksiko ima karakter, zajedništvo, domoljublje. Igraju presing, agresivni su, ali su ranjivi prema nazad. Može im se stvoriti prilika

Hrvatska je danas pobijedila Kamerun 4:0, a to je rekordna pobjeda naše reprezentacije na svjetskim prvenstvima u povijesti. Izbornik Kovač zbog toga zaslužuje sve pohvale.

- Moram čestitati svojim dečkima, uvjeti su bili nemogući. Mandžukić, koji je jedan jako sprema igrač, je rekao da je bilo vrlo teško. Sad imamo finale protiv Meksika, a ja još jednom moram čestitati svojim igračima, rekao je Niko kovač za HRT i dodao:

_ Moram reći da nismo sto posto ušli u utakmicu, Kamerun je stvorio nekoliko prigoda u početku, ali s vremenom smo se našli. Olićev gol je sve otvorio, ali tu ima još dosta potencijala. Nećemo previše slaviti, moramo se odmoriti, čeka nas ozbiljan protivnik. Meksiko je jak, to se vidjelo i jučer, ali i mi smo jaki.

Sammir umjesto Kovačića?

- Sammir je bio odličan na pripremama, a ja sam smatrao da nam treba pobjeda u ovoj utakmici pa sam tražio ofenzivniju varijantu. Pranjića smo uveli da imamo igru preko boka, ali imali smo tu dosta problema u prvom dijelu pa smo zato Perišića vratili lijevo u drugom dijelu da pomogne Pranjiću. Mogli smo dati još koji gol više, ali moramo biti zadovoljni.

U sljedećem kolu očekuje nas Meksiko, pobjeda nam treba za ulazak u drugi krug.

- Meksiko ima karakter, zajedništvo, domoljublje. Igraju presing, agresivni su, ali su ranjivi prema nazad. Može im se stvoriti prilika. Nadam se da ćemo mi sa svojim adutima doći prema naprijed i stvoriti izgledne prilike.

>>Hrvatska razbila Kamerun 4:0 i ostvarila svoju najveću pobjedu na SP-u u povijesti!

Komentara 19

ZZ
Zagreb Zagreb
02:41 19.06.2014.

Niko i decki, iskrene cestitke!!!!!!!!!!!!! Od himne do zadnje minute pokazali ste srce hrvatsko! Nek vas sve dragi Bog uvijek cuva i prati!!!!!!

Avatar rangojack
rangojack
02:51 19.06.2014.

Jucer sam komentiro kak nam repka nekak uvijek igra na pola. Povlacim sto sam rekao...BRAVO decki svako dobro vam zelim ..najbolji ste..!!!

JU
juma
03:00 19.06.2014.

Čestitke na uvjerljivoj pobjedi, ali ne treba zaboraviti kako je ovo bila tek prva i to lakša prepreka na putu ka osmini finala. Dakle puno vremena za slavlje nema, nego se treba okrenuti Meksiku koji je puno jači protivnik, no nikako nije neranjiv i nepobjediv ako mi odigramo onako kako znamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije