Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE BIVŠEG TRENERA

Niko Kovač javno prozvao Bayern, ispričao kako su mu radili iza leđa

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
14.04.2021.
u 10:14

- Svi znamo kakva je situacija u Münchenu. Tamo je upravo obrnuto.

Bayern neće obraniti naslov prvaka Europe budući da je sinoć u četvrtfinalu Lige prvaka ispao od PSG-a.

A trener Monaca Niko Kovač osvrnuo se na situaciju u svom bivšem klubu i kritizirao način na koji se donose odluke, posebno kada je riječ o pojačanjima. Bivšem hrvatskom izborniku smeta što je bavarski klub dovodio igrače bez njegove suglasnosti.

Kovač je vodio Bayern nešto duže od godinu dana, a dobio je otkaz iako je osvojio dvostruku krunu. Dio navijača tada je kritizirao način na koji se klub riješio svog trenera, ali je Niko ostao gospodin. No, sada je progovorio o problemima  kojima se suočavao.

- Ovdje smo Paul Mitchell (sportski direktor) i ja uključeni u planiranje. Razgovaramo o svemu, o potencijalnim novim igračima. Mislim da to treba svakom klubu i to je ono zbog čega sam došao ovdje - rekao je Kovač za Bild.

Zatim se osvrnuo na Bayern.

- Svi znamo kakva je situacija u Münchenu. Tamo je upravo obrnuto. Situacija koju sam zatekao u Monacu je ista kakva je bila dok sam bio u Frankfurtu i to je točno ono što želiš kao trener. Želiš biti uključen u slaganje momčadi.

U Bayernu je problem to što se sportski direktor Hasan Salihamidžić i trener Hansi Flick ne mogu dogovoriti, a dio medija piše da će jedan od njih zbog sukoba morati otići.

- Ne mogu razumjeti da se toliko raspravlja o Hansu Flicku unatoč svim uspjesima koje je ostvario - rekao je Kovač.

Ključne riječi

Komentara 13

DO
domazl
11:01 14.04.2021.

Bayern će raz..bati Turčin. Dovesti će za trenera svojeg Aliju..

Avatar Golum
Golum
10:27 14.04.2021.

Zalosno je to da jedan Salihamidzic drma Bayernom i unistava ga losim odlukama

NM
nemirno more
10:52 14.04.2021.

Niko objasnio...jasno i glasno...krivac je samo jedan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije