Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP
Povratak na članak

Niko ironično: Idem se sada malo odmoriti u London

Kranjčar nakon što je s dva pogotka razbio Maltu: - Redknapp očito ne dobiva zapise mojih golova. Ako se nakon Izraela ništa nije promijenilo, sumnjam da će sad biti bolje.

Komentari 3

HO
hotfishlake
13:49 18.11.2010.

tatek cico prije i sinek niko sada su moji najdrazi igraci no objektivno gledajuci igre protiv izraela i pogotovu malte nisu prispodobive sa utakmicama u champions leauge pa cak niti premiershipa, zadnju sansu u premiershipu niko nije iskoristio na zalost. vd vaart se ko za inat izvrsno snasao iako ocekujem da ce pasti, no za niku ce to biti prekasno, iako vd vaart igra neku poluspicu umjesto pavljucenka, bale je neprikosnoven, lennon na drugoj strani malo manje ali slicno kao i bale. modric je bolji sredisnji vezni od nike a hauddlestone je bolji razarac. jedino sto bi redknap mogao probati je igrati bez defenzivnog veznog a s nikom no to je vjerojatno nuli... niko gibaj proc!

VL
B6
Booyaka 619
22:41 18.11.2010.

Dobra fora, dobro je što se može šaliti na svoj račun... Inače, za repku igra sve bolje i bolje, šteta što u klubu za njega nema mjesta... Dr\'ž se Niko, puno sreće...

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:26 20.11.2010.

Spursi imaju dugu klupu i treba cekati priliku za uci u 11 i onda ju ne propustati. Corluku je maknula ozljeda i sad ce sjediti sve dok Kaboul bude ovako dobar. Normalno je da Harry ne mjenja igraca koji dobroo igra. Niko je po kvaliteti sigurno u 11 spursa, ali su solidno slozili srednji red i ako ostane doci ce na red samo ako se neko ozljedi. Protiv Boltona je igrao, vjerojatno ne svojom pogreskom jer je cijeli tim igrao lose, nedovoljno dobro. Da je dao gol i dva, Jenas bi frknuo na klupu. VDV se jako dobro uklopio i kad on i Bale igraju na ovakvoj razini tesko ce Niko doci na red. Najbolje mu je naci drugi klub, jer je steta sto je na klupi. U Spursima imaju veliki propuh u napadacima i tu je najveca sansa za nekoga da uskoci. Crouch, Defoe i Pavluchenko jednostavno nisu na razini ostatka tima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.