Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK U SPLITU

Niko: Ima u derbiju zanimljivih igrača...

Niko Kovač
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
22.03.2014.
u 10:00

- Ovo je, uz utakmicu Rijeka - Dinamo, prava prilika da vidim najbolje igrače hrvatske lige. Oni sigurno daju više u takvom derbiju nego u utakmicama protiv momčadi sa dna ljestvice - kazao je izbornik Kovač.

Prvi put u svome izborničkom mandatu, Niko Kovač bit će na tribinama Poljuda i uživo gledati derbi Hajduk - Dinamo.

- Očekujem dobru utakmicu, pravi derbi, pun stadion i korektno navijanje. A ima tu interesantnih igrača - kazao je Niko Kovač.

Dakle, u Dinamu i Hajduku ima kandidata za SP?

- Imam svoje mišljenje o tome, no ne bih sada govorio o tome. Uglavnom, vrijeme nam istječe, a moramo složiti još neke kockice. Ovo je, uz utakmicu Rijeka - Dinamo, prava prilika da vidim najbolje igrače hrvatske lige. Oni sigurno daju više u takvom derbiju nego u utakmicama protiv momčadi sa dna ljestvice - kazao je izbornik Kovač.

>> U-28 derbi: Ovako bi Hajduk i Dinamo izgledali po zakonima bivše države

Komentara 3

Avatar Topgen
Topgen
10:31 22.03.2014.

Niko dobro zna da u nasoj ligi igraci imaju snage za 40 minuta . Nema teorije.

ĆA
ćaćaća
11:34 22.03.2014.

dobri igrači u našoj ligi nisu nikakva garancija međunarodne kvalitete..za prilagodbu i nivo igre na međunarodnom nivou im treba barem 2-3 god. a većina se nikad ne bi prilagodila..

DE
derin
13:41 22.03.2014.

Iz naše lige jedino su Pašalić i Halilović kao velike nade i nagrada za dosadašnji uspjeh i treći vratar (Kalinić ili Vargić) zaslužili ići na SP. Što se tiče ostalih možda Maloča, Ademi i Kramarić u slučaju nekih ozljeda. Guranjee igrača kao što je Čop nema smisla, taj da ne igra u dinama zabijao bi pet golova po sezoni maksimalno, ili Sharbini, van kantride nema veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije