Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održana je i misa

Braća Kovač zaigrala protiv svećenika, Svilokos se oprostio od suđenja

Niko i Robert Kovač
Instagram
26.05.2015.
u 21:43

Pred čak 3000 gledatelja, što je bio najveći uspjeh ovog susreta, završilo je pobjedom Vatrenih 7:3, a posebno je atraktivan bio Krpanov gol u drugom poluvremenu, koji je od prečke zatresao mrežu.

Sisačka biskupija organizirala je u Sisku revijalnu utakmicu kojom je obilježena prva utakmica reprezentacije svećenika, odigrana također u Sisku protiv Austrije, piše HNS.

Selekciju Vatrenih, u novom humanitarnom nastupu i pod vodstvom izbornika Zorislava Srebrića, predstavljali su Mrmić, Brajković, R. Kovač, Tudor, M. Cvitanović, Šarić, Jurčić, izbornik hrvatske reprezentacije N. Kovač, Živković, Vlaović, Balaban, Pavlović, Ivančić, Krpan, Babić, Tokić, Komljenović, Mužek, Kozniku, Špehar i Bule.

Za svećenike su nastupili Jelečević, Starčević, Stojko, Matošević, Crnjak, Banfić, Ćubelić, Parlov, Blažon, Relota, Dukić, Mađer, Juraković, Brizić, Žinić, Tomić, Antunović i Horvat.

Pred čak 3000 gledatelja, što je bio najveći uspjeh ovog susreta, završilo je pobjedom Vatrenih 7:3, a posebno je atraktivan bio Krpanov gol u drugom poluvremenu, koji je od prečke zatresao mrežu.

Na odličnom terenu igralo se dva puta po 40 minuta, a sudio je Vlado Svilokos, koji se u 23. minuti - nakon 23 godine - oprostio od suđenja.

Utakmica je bila i prilika za ugodnu komunikaciju s mlađim i starijim obožavateljima, a poslije sportskog druženja održana je i misa u sisačkoj katedrali. Sav prihod s utakmice koristit će Biskupijska zaklada "Fra Bonifacije Ivan Pavletić" za stipendiranje studenata s područja Sisačko-moslavačke županije.

Komentara 2

DU
Deleted user
22:13 26.05.2015.

Kaj nisu Kukoča pozvali bolji je od Babića sigurno.

KA
kavasšlagom
12:03 27.05.2015.

Moj svilokos.. 23 godine pre kasno lopove jedan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije