Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOTREBA SILE U KUBANU

Nikezić tvrdi da su ga batinama prisilili na raskid ugovora

Nogomet
Pixsell
15.03.2011.
u 18:17

Crnogorski nogometaš Nikola Nikezić odlučio je žaliti se Fifi i Uefi zbog problema koje je imao u ruskom prvoligašu Kubanu iz Krasnodara.

Nikezić u razgovoru za ruski dnevnik Kommersant tvrdi da mu je klub ponudio raskid ugovora koji vrijedi do 2012. godine, što nije prihvatio pa se našao na udaru dvojice snagatora čijim je "argumentima" popustio i potpisao raskid.

Kuban pak poriče optužbe o ucjenjivanju svoga sada već bivšeg igrača za kojeg tvrdi da ima problema nakon što je izgubio mjesto u momčadi.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:01 15.03.2011.

Odmah sam se sjetio srpsko-crnogorske izreke : majka rusija ! Rusija nije majka ni svom narodu a kamoli nekom drugom. Oni koji to ne razumiju neka i dalje zive u zabludi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije