Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPISALI SE U POVIJEST

Nikad četiri Hrvata u prvih 30, nikad dvojica na prva dva mjesta

Ivica Kostelić (1)
AFP
30.01.2011.
u 16:59

Direktor reprezentacije Vedran Pavlek proglasio je ovu nedjelju najvećim danom hrvatskog skijanja.

Nikad četvorica Hrvata nisu osvojila bodove (Šamšal je bio 26., a Široki 29.). Nikad dva Hrvata nisu bila prvi i drugi. Natko je dosad u Svjetskom kupu triput bio treći – dvaput u superkombinaciji (Val d'Isere 2008. i Beaver Creek 2009.), a jednom u klasičnoj kombinaciji (Kitzbühel 2009.).

Treći se put dogodilo da Ivica i Natko dijele postolje – tako je bilo u Kitzbühelu i Val d'Isereu – no tada je Ivica bio drugi, a Natko treći.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:24 31.01.2011.

Bravo decki! Bravo Ivica, CARE! Ti, Janica, tata Gips, mama, Pavlek i cijeli vas skijaski tim ste pravi fenomen! Srusili ste sve dosadasnje skijaske teorije i predrasude! Jos jednom BRAVO za sve! (... i pokupite im sve globuse, imamo mio mi djece za igru!) Blanka, Janica i Ivica - Super Cro brand (Hrvatski zastitni znak) i to pobjednicki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije