Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADA

Nijemci za pobjedu protiv Brazila dobili po 150 tisuća eura premije

Njemačka - Brazil
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
09.07.2014.
u 20:06

Ako budu prvaci, dobit će dodatnih 300 tisuća eura

Njemački nogometni reprezentativci za plasman u finale Svjetskog prvenstva dobili su po 150 tisuća eura, a ako osvoje titulu prvaka, dobit će još dodatnih 300 tisuća eura.

Računica je to koju su u Njemačkom nogometnom savezu postavili pred stožer Joachima Loewa i njegove izabranike još prije no što je prvenstvo u Brazilu počelo.

Također, Savez bi u slučaju osvajanja prvenstva trebao "inkasirati" 25 milijuna eura, a već su toliko otprilike i zaradili plasmanom reprezentacije u finale. Usporedbe radi, FIFA je od prvenstva zaradila oko tri milijarde eura, a nogometaši koji su Njemačkoj donijeli posljednji naslov davne 1990 godine, dobili su po 65 tisuća eura.

Zasad najava o slanju novca u humanitarne svrhe nema, samo se Alžirci i Grci time mogu pohvaliti.

>> Grci odbili premijerove premije: Igramo za svoju domovinu, a ne za novac!

>> Alžirci oduševili: Premije sa SP-a će darovati siromašnima u pojasu Gaze

Ključne riječi

Komentara 8

ĆA
ćaćaća
21:30 09.07.2014.

treba zabraniti premije za igre u reprezentaciji..

TA
tarzan
20:21 09.07.2014.

Koja glupost premije za igranje u reprezentaciji. Do bi tribala bit sasvim normalna stvar igrat za reprezentaciju besplatno jer se za svoju zemlju igra sa srcem i ponosom a plaće se zarađivaju u klubovima i to ne male

Avatar EU afrodita
EU afrodita
21:54 09.07.2014.

eto zašto ja navijam za siromašnije zemlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije