Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bild

Nijemci tvrde: Mandžukić se ove zime vraća u Bundesligu

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
28.11.2019.
u 16:50

Njemački Bild objavio je da će Borussia u zimskom prijelaznom roku ponuditi Juventusu 30 milijuna eura za Mandžukića i Emrea Cana, dvojicu igrača koji nisu u planovima trenera Juvea Maurizija Sarrija

Hrvatski napadač Mario Mandžukić (33) mogao bi se vratiti u Bundesligu, i to u Borussiju Dortmund.

Njemački Bild objavio je da će Borussia u zimskom prijelaznom roku ponuditi Juventusu 30 milijuna eura za Mandžukića i Emrea Cana, dvojicu igrača koji nisu u planovima trenera Juvea Maurizija Sarrija.

Mario Mandžukić
1/5

Za Mandžukića, koji ove sezone nije odigrao niti minute za Juventus, zainteresiran je i Manchester United. Hrvatski nogometaš proveo je četiri godine u Bundesligi, dvije u Wolfsburgu (2010–2012) i dvije u Bayernu (2012–2014).

Jedini je problem što navijačima Borussije nije ostao u lijepom sjećanju, jer je zabio vodeći pogodak kada je Bayern u finalu Lige prvaka 2013. godine svladao momčad iz Dortmunda s 2-1. 

Veznjak Emre Can odigrao je jednu sezonu za Bayern i jednu za Bayer Leverkusen, a potom je četiri sezone proveo u Liverpoolu. U ljeto 2018. stigao je u Juventus, ali ove sezone odigrao je samo 170 minuta za torinsku momčad.

Borussia je u ljetnom prijelaznom roku potrošila 106 milijuna eura za pojačanja, dovela je Matsa Hummelsa, Thorgana Hazarda, Nicu Schulza i Juliana Brandta, ali rezultati su ispod očekivanja.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Komentara 3

DU
Deleted user
17:06 28.11.2019.

Niko Kovač je u njemačkim ozbiljnim medijima (ne Bild) jedan od favorita za trenera u Dotmundu. On bi doista mogao dovesti Mandžukić natrag u Bundesligu.

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
18:07 28.11.2019.

Sa Mandžom i sa Nikom u Dortmundu protiv Bayerna! To bi meni bio poklon za Božić. ;)

KO
Kopreinitz
18:24 28.11.2019.

KOJI je sljedeci klub, Mu, Dortmund, Kina , Katar, ili najbolje u HNL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije