Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI PROGNOZER SP-A

Nijemci ponovno tužni, Paul zbilja za Furiju

Hobotnica Paul (1)
Foto: AFP
1/4
06.07.2010.
u 12:42

Hobotnica Paul iz akvarija u Oberhausenu trenutačno je najbolji prognozer u svijetu jer točno je pogodio ishod svih pet utakmica Nijemaca na SP-u.

Njemački navijači u ponedjeljak su doživjeli veliko razočaranje kada su na portalima pročitali informaciju da je Paul uoči susreta Njemačke i Španjolske odabrao "krivu" stranu.

Međutim, pokazalo se da Paul još nije dao prognozu, ali je utorak donio "stvarnu prognozu" i još jedno razočaranje - Paul je otišao u kutiju sa španjolskom zastavom. Ostaje pitanje, je li vrijeme za njegov prvi promašaj ili će i nakon polufinalne utakmice slaviti Španjolci?

Komentara 8

BO
bomba
14:04 06.07.2010.

Španjolci su uvijek bili nabrijani na Nijemce i znali su im zagorčati život. Španjolci znaju protiv njih i ja mislim da unazad gledajući španjolci su imali bolji međusobni rezultat. Ono što su Nijemci za Engleze, Italijani za Španjolce to su Španjolci za Nijemce. Nijemci su pokazali najviše na SP ali tu su za njih najneugodniji Španjolci. Navijam za Njemačku, ali ...

KA
kakodane2
15:04 06.07.2010.

hahahaha admin presmiješan si... što je tu točno za obrisati? Je li morbidnije to što ovi maltretiraju tu hobotnicu da se po hranu mora zavlačiti u kutije ili to da ja kažem da će završiti ispod peke. Realno tam joj je i mjesto osim ako nije u moru... Ili si ti jedan od onih vegana kaj samo bilje jede?

KU
kuna
14:16 06.07.2010.

ako je zaj..... završiti će pod pekom biće neriješeno pe produžeci i drama na kraju imam osjećaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije