Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usporedba
Povratak na članak

"Nijemci" jedva za prolaznu ocjenu, četiri špice zajedno tri gola!

Vratar Runje u Lensu u prosjeku prima više od dva pogotka po utakmici, Šimunić je nanizao nekoliko slabih utakmica, Olić još nije zabio ove sezone.

Komentari 5

OB
-obrisani-
10:57 05.10.2010.

Ma pozzvat ce Bilic nase svemoguce novinare da zamjene one koji ne igraju u svojim klubovima ,i one koji ne postizu golove... Koa rapsodia *.........nja uvijek kad se reprezentacija sprema za utakmice .... Dosta mi je vise vas *...........pih novinara...

VL
KA
Kakma
11:03 05.10.2010.

Bojim se da ja Olicev let zavrsen,ne moze se samo od trcanja preziviti.Covjek stari i trcanje je sve teze.

VL
JO
jozinho
11:07 05.10.2010.

za pobjedit izrael na njihovom terenu trebat ce puno srece, mirise na nulu.....

VL
Avatar Castro
Castro
11:32 05.10.2010.

Hocu natrag clanak iz vecernjeg gdje skoro pa prodajemo napadace u neku drugu repku jer imamo toliko dobrih da ne znamo kojeg staviti !!! Molim pokazite taj clanak vi pametni novinari pa cete vidjeti nase komentare da to nista ne znaci. Evo danas, Petric , Jelavic ozlijedjeni, Dudu je ucvrstio svoje mijesto na klupi ne Arsenala nego Sahtora, Olic jos nije zabio ove sezone, Mandzukic polira svoj audi Q7 jer mu se komarac posrao na blatobran dok Dzeko, Grafite i Diego zabijaju u Wolfsburgu. Ajde novinari, trazite napadaca Bilicu jer on ne zna dalje od Gabrica, Bilica i njima slicnima. A nema ni Srne koji zna probiti stranu i ubaciti a zna i zabiti iz prekida. Ni njega nema. Zato mislim da mozemo jedino uz malo srece i koncentracije svih devedest minuta svi dati maximum da se ta tekma dobije koja je po meni zaista vazna iako ima jos puno do kraja. SRETNO !!!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
12:16 05.10.2010.

Pravi prosijek ima Engleska repka koja protiv nekih, onih vanka World Cup ekipa ima prosjek od 4 i pol gola po utakmici..Ali samo kod nekih, Slovenskoj repki daju prosječno po 1 i pol gol po utakmici..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.