Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO NE TRPI

Nijemci doznali detalje: Poznato zašto se Niko Kovač sukobio s vlastitim igračem

Niko Kovač
Reuters/Pixsell
01.10.2022.
u 13:24

"Hrvat nije imao izbora. Izbacio je Krusea iz momčadi što je bilo jedini rješenje. Kruse smije trenirati, ali je sada ozlijeđen pa nije ni važno", navodi Sport1.

Samo jednu pobjedu ostvario je Niko Kovač na klupi Wolfsburga u sedam susreta Bundeslige ove sezone. Uz to upisao je i dva remija te čak četiri poraza, što mu je bilo dovoljno za pretposljednje mjesto prvenstvene ljestvice.

U svlačionici Wolfsburga nema mira budući da njemački mediji pišu o sukobu Kovača i napadača Maxa Krusea. Ovaj 34-godišnjak zna zakasniti jer putuje od Berlina gdje živi u Wolfsburg. A Kovač to ne trpi.

"Hrvat nije imao izbora. Izbacio je Krusea iz momčadi što je bilo jedini rješenje. Kruse smije trenirati, ali je sada ozlijeđen pa nije ni važno", navodi Sport1.

Iako se to očekivalo već neko vrijeme, sada njemački mediji sve aktivnije pišu o tome da je Niko Kovač na rubu otkaza. Bild je usporedio Kovačev odlazak s odlaskom zvijezde momčadi Maxa Krusea, aludirajući na njihov incident u kojem je Kovač popularnog napadača udaljio iz momčadi.

Spominju Nijemci i da je Kovač nedavno hvalio svoj bivši klub Eintracht, njihove navijače i igru te dodatno kritizirao svoju ekipu što im isto nije najbolje sjelo. Zbog toga njemački novinari već vrte moguće Kovačeve zamjenike. Donedavni trener Bochuma Thomas Reis je navodno glavni kandidat. U prilog mu ide i to što je ranije trenirao mladu momčad vukova. 

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije