Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR
Povratak na članak

Nije stvar u Zdravku Mamiću, ovo je razlog zašto Dinamo luduje s trenerima

Zadnji period u kojem je Dinamo znao što radi po tom pitanju bio je dok je Zoran Mamić bio u klubu

Komentari 33

PA
pappmisi
11:55 16.05.2018.

O cemu mi pricamo Dinamo je PRVAK !!!!!!!Da je Hajduk prvak slavilo bo se mjesec dana, pisalo bi se sve najlepse !!!! A kad Dinamo osvoji prvenstvo samo negativno ! Da je osvojio prvenstvo sa 25 bodova prednosti onda bi to bio problem !!!!! Je ste vi NORMALNI ?

VL
AR
Artukovic
09:55 16.05.2018.

Hebes trenera ako osvajas titule.....to je ono sto se broji.Badava Rijeci i Hajduku treneri kad su zaboravili kad su nesto osvojili.Mozda bi i oni trebali porazmisliti o cestoj promjeni trenera.

VL
ON
ON
10:58 16.05.2018.

Dajte mi recite koju viziju očekujete od Dinama.Prvi čovjek je jednom nogom u zatvoru,a "zvanični"predsjednik ima duboku starost.Nađite mi i jedan evropski klub koji ima slično stanje u klubu.Moram priznati da to idonekle funkcionira.Zašto?Pa zato šta drugi klubovi u Hrvatskoj, kao i cijela država je jedan oblik Dinama.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
08:18 16.05.2018.

nesposoban narkoman već 15 godina ne može odabrati dobrog trenera a kao sposoban je...

VL
Avatar dzambo
dzambo
09:19 16.05.2018.

Savjetnik je dolaskom u Dinamo mnogo god. prije imao licni plan ak upali-upali….a to se vidi sad poslije toliko god. ili bolje receno cak I prije par god. A to je jednostavan plan bija kad je vidija kako Nogomet I klubovi na ovim prostorima stoje u usporedbi sa ostalima...I igraci su se nabavljali vecinom iz vanka sve vise I vise....jeftino ih ''iskopa'' al su puno bolji od nashi prosjecnih sto znaci imaju sanse da se dobro prodaju vanka, I sa kakvim zaradjenim parama je dosao u Dinamo ''malo'' ih u HRV. zna al je Savjetnik planirao dobro unovciti to ulaganje u Dinamo, I sa vecinom nasim najboljim domacim I strancima titula je bila osigurana u HNL a to je odskocna daska za Europu I LP I ujedno zbog Sistema u LP Dinamo ne bih ima tezih protivnika do samog ulaska u ligu tu a onda rezultat vise nije bija bitan nego prodat igraca sto vise, I tak svake god. u krug a stvaranje jakog I Europskog Dinama nikad I nije mu bilo u planu I to se vidi odavno jer kako jaki klubovi u Europi stoje na trzistu za Savjetnika je to bilo nedohvatljivo, I da Dinamo ima jakih 11 I ne prodaje puno I nesto napravi u Europi JER njemu je bilo dovoljno da ''uvali'' 1 il 2 igraca za dobre pare I et mu love koda je u LP dosao do polu-finala od zarade samo utakmica I pobijeda...on je znao da nimamo sanse u Europi I da on zaradi privatno I da Dinamo bude jak u Europi...za to tribaju velike...velike pare...tim kosta a I njegovi prohtjevi, I tak ce to biti u Dinamo sve dok je on u Dinamu...

VL
DU
Deleted user
09:11 16.05.2018.

U 27 god postojanja Hrvatske države Dinamo je 19 puta bio prvak a promjenio 26 trenera...tko je tu normalan ...očito samo našmrkani ..njemu je sve normalno...

VL
BI
binki
07:59 16.05.2018.

O čemu vi to trkeljate??? Lopina je doveo dinamo na nivo Rudeša.... Pa oni još malo ni kustošiju neće.moći pobijediti.Sramota... Al koga briga? Možda onih 150 gledalaca na tribini i ovih 6~7 trolova koji piskaraju za frtaljku i 15 dkg parizera.

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
08:03 16.05.2018.

Stvar je u gazdi modre svetinje i pravom hrvatu Zdravku Mamiću. Ovo je razlog zašto dinamovi navijači i balkanski pomagaci luduju za njim jer on je nevini domoljubni balkanski vitez koji zna, može i uspeva ostati svoj na svome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.