Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAURENT BLANC:

Nije nam lako misliti na nogomet nakon krvoprolića u Parizu

'France manager Laurent Blanc on the touchlinePhoto: Press Association/PIXSELL'
'Tony Marshall/Press Association/PIXSELL'
09.01.2015.
u 19:02

- Moramo se solidarizirati, nogometni klubovi, svi... I nogometaši su građani - rekao je Blanc.

Nogomet u Francuskoj pao je u drugi plan nakon masakra u Parizu prilikom kojeg su trojica islamskih terorista ubila 12 osoba, od čega deset novinara i urednika satiričkog časopisa Charlie Hebdo.

Stoga ne čudi da su se nogometaši Paris Saint Germaina morali za gostovanje kod Bastije pripremati u iznimno teškom ozračju.

- Nije nam lako raditi u ovakvim uvjetima i mislili na nogomet nakon tog krvoprolića. No život ide dalje, a mi moramo raditi iako kontekst nije lijep. Moramo se solidarizirati, nogometni klubovi, svi... I nogometaši su građani - rekao je trener Parižana Laurent Blanc te se osvrnuo na situaciju Cavanija i Lavezzija, koje je suspendirao na dvije utakmice zbog kašnjenja na okupljanje momčadi:

- Napravili su nešto neprihvatljivo. Nisu pokazali poštovanje prema klubu, treneru i igračima. Trenutno ne rade s momčadi.

Njihova suspenzija pojačala je glasine o vjerojatnom odlasku već u siječanjskom roku jer su i jedan i drugi na meti 'pola Europe'.

>> Napadač ubijen, dio talaca mrtav! U tijeku nove talačke krize?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije