Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 60. ROĐENDAN

Nije mogao izdržati izolaciju: Maradona za rođendan došao gledati svoje igrače

FILE PHOTO: Argentinian soccer legend Diego Armando Maradona reacts to fans during his first training session as coach of Dorados at the Banorte stadium in Culiacan, in the Mexican state of Sinaloa
HENRY ROMERO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
31.10.2020.
u 09:47

Iako na stadionu nije bilo gledatelja, preko zvučnika se oglasio tradicionalni "Olé ole ole, Diego, Diego", uz vatromet pokrenut u obližnjoj ulici

Nogometaši Gimnasije La Plate su svojem treneru Diegu Armandu Maradoni za 60. rođendan poklonili pobjedu nad Patronatom (3-0), a Maradona je, iako u izolaciji, uživo gledao prve minute dvoboja.

Maradona je završio u samoizolaciji zbog kontakta s zaraženom osobom, ali nije poslušao liječnike i došao je na stadion. Negdašnja zvijezda je hodala uz pomoć dvojice tjelohranitelja. Djelovao je dosta iscrpljeno, navode argentinski mediji, a odgledao je nekoliko minuta dvoboja i otišao. 

Iako na stadionu nije bilo gledatelja, preko zvučnika se oglasio tradicionalni "Olé ole ole, Diego, Diego", uz vatromet pokrenut u obližnjoj ulici.

Bila je to prva utakmica Argentnskog prvenstva nakon 228 dana prekida zbog koronavirusa. 

Ključne riječi

Komentara 1

JG
jozagulikoza.guli
11:00 31.10.2020.

Moradoma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije