Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskusni Otto Barić
Povratak na članak

Nije korektno legendarnom Cici postavljati ultimatume

Pa 50 godina pratim nogomet i očekivao sam drukčije događaje oko Dinama. Teško će biti Dinamu, Juventus je znatno bolja momčad. Smiješno je da se dogodila ta promjena trenera – kaže Barić

Komentari 8

ZO
zoom
12:07 26.09.2016.

nije cico odletio zbog poraza ili ultimatuma nego zbog sramotne igre dinama i očajne taktike zbog koje je dinamo poražen sa čak 5:2!!! da ne spominjemo blamažu protiv osijeka, očajnu igru protiv lyona i općenito lošu igru dinama zadnja 2 mjeseca, samo ludom srećom je kranjčar imao dobre rezultate jer igra je bila koma, nemojmo se lagati! dinamo je prije cice bio dobro razrađen stroj koji je cico preuzeo od mamića oa od njega napravio poluinvalidnu ekipu koja bi kraj godine završila u donjem tijelu HNL-a!!!

VL
Avatar petrolio
petrolio
12:42 26.09.2016.

dobro je da je cico otišao jer je pod njime dinamo igrao najgori nogomet unazad 10 godina...svake godine je netko od igrača dolazio i odlazio, ali momčad je uvijek imala prepoznatljivu fizionomiju i isti stil igre, a kranjčar je to iz nejasnih razloga stalnim izmjenama potpuno urušio i stvorio nesigurnu ekipu koja više nije favorit protiv bilo koga u HNL-u!

VL
PA
paveantelic1
16:18 26.09.2016.

Bariću ne seri,treba ga titrati po jajcima!

VL
JO
Jozica
19:34 26.09.2016.

Bravo Otto a jesi se Cicu uvukao u gu zu!....bravo majstore!....ni Vrdoljak tako Tu kiju nije....ma znaš što.....

VL
SS
sokac sa drave
17:28 26.09.2016.

Kako je ono bilo na svjetskom prvenstvu u Njemackoj prije utakmice sa Australijom kada su Cicu tusirali hladnom vodom i oblacili ga da nekako sjedne na klupu kao trener.Pijan nije mogao utjecati na igru i mi smo otputovali kuci.Kao igrac nije se mogao nametnuti u reprezentaciji jer je bio klubski prosjecni igrac.

VL
BZ
Branko Zajec
21:28 26.09.2016.

Nije mi jasna teza, da ako je netko igračka legenda, mora biti i dobar trener. Cico je bio odličan igrač, ali njegovi trenerski uspjesi, nisu ni blizu igračkim. Sigurno, nije dobro da ga klub otpusti zbog tri poraza, ali Cicoo je otišao sam, jer je vidio da nema rezultate. Koliko znam, njemu su bili ponuđeni i neki igrači, ali on je tvrdio da je zadovoljan igračima sa kojima raspolaže.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.