Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOAH DOKAZAO SUPROTNO

Nije kao Ćiro: Pojeo vlastiti tekst zbog Noaha! (video)

Joakim Noah
Screenshot Vimeo.com
12.11.2009.
u 11:23

Kada je Joachim Noah izabran na NBA draftu 2007. godine, kolumnist Chicago Tribunea, Rick Morrissey je napisao kako će pojesti svoju kolumnu s umakom ako Noah postane koristan igrač u roku od tri godine.

Kako je u subotnjoj pobjedi Chicago Bullsa protiv Charlotte Noah ubacio 21 poen, uhvatio 16 skokova i zabilježio četiri blokade, Morrissey je odlučio ispuniti svoje obećanje.

 

 

 

 

Tribuneov kolumnist došao je u dvoranu za trening, posjeo Joachima Noahu, ispričao se, otvorio novine, izrezao kolumnu i - pojeo je.

Noah, koji ove sezone ima prosjek od 11 poena i isto toliko skokova po susretu, bio je vidno zadovoljan s onim što je kolumnist napravio i s pravom je uživao te dodao da je "sretan što je napokon neki novinar preuzeo odgovornost".

Ovaj događaj iz sjećanja priziva obećanje koje je Ćiro Blažević dao 1987. godine, kada je Robert Prosinečki napustio Dinamo otišavši u beogradsku Crvenu zvezdu. Na inzistiranje ogorčenih novinara koji su tražili njegovu odgovornost, Ćiro Blažević odgovorio je legendarnom izjavom.

- Pojest ću svoju trenersku diplomu ako od Prosinečkog ispadne igrač!

Trenersku diplomu Blažević nije pojeo, ali je kasnije priznao pogrešku.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lastan
lastan
13:26 12.11.2009.

Flak,Dasovi,ć Junaci - ugledajte se u kolegu.

PE
petrovve
12:42 12.11.2009.

Koliko bi tek kolumna i clanaka morali nasi pojesti,nebi im nista drugo trebalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije