Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka ga kazna

Biciklist namjerno izašao iz karantene: 'Puknuo sam i napustio kuću'

Australska policija
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
19.04.2020.
u 18:02

Potez aktualnog svjetskog prvaka na kronometar izazvao je val negodovanja, pa je Australac naknadno obrisao svoju objavu

Australski biciklist Rohan Dennis (29) je u Gironi, gdje živi, prekršio pravila španjolskih vlasti vezanih uz epidemiju koronavirusa napustivši boravište i otišavši na trening.

Dennis je čak na svom Instagram profilu objavio fotografiju uz riječi "34. dan, puknuo sam i napustio kuću." 

Foto: PA/Pixsell

Potez aktualnog svjetskog prvaka na kronometar izazvao je val negodovanja, pa je Australac naknadno obrisao svoju objavu.

Momčad Ineos, za koju nastupa 29-godišnji Dennis odbila je komentirati njegov potez. Za sada je nejasno hoće li dobiti novčanu kaznu zbog kršenja karantene.

Australac je na posljednjem izdanju Tour de Francea prošle godine, sišao s bicikla 80 kilometara prije kraja 12. etape koja se vozila do Bagneres-de-Bigorrea.

Njegova tadašnja momčad Bahrain-Merida je pokrenula istragu o razlozima odustajanja, a kasnije se pokazalo kako je Dennis bio nezadovoljan opremom koju mu je osigurao tim.

U rujnu prošle godine se razišao s Bahrein-Meridom, a u prosincu je potpisao za Ineos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije