Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pino Grdović

'Nije istina da sam odbio Zadar jer su mi nudili premalo novca!'

Zadar
Filip Brala/Pixsell
23.01.2010.
u 12:40

- Nije istina da sam Zadar odbio jer su mi ponudili premalo novca! Odbio sam ih jer je direktor kluba Zdenko Mičić u našem zadnjem razgovoru kazao kako žele da momčad vodim samo do kraja ove sezone, iako sam s glavnim ljudima kluba i Grada dogovorio da to bude projekt za najmanje dvije i pol sezone – otkrio nam je zadarski stručnjak Josip Grdović, koji je do izbora Danijela Jusupa bio glavni favorit za preuzimanje klupe momčadi s Višnjika.

– Sve bih prešutio da me direktor Mičić nije javno prozvao da sam tražio previše novca, što je laž! Čelnicima Zadra predložio sam, a oni su prihvatili, projekt proizvodnje igrača kako bi u što kraćem roku većina igrača prve momčadi bila iz Zadra i iz Hrvatske. Razlog tomu je što su tržišne cijene igrača srednje kvalitete previsoke – istaknuo je Grdović te dodao kako je tada dogovorena i visina njegova ugovora do kraja sezone.

Klub je, tvrdi, predložio plaću od 5000 eura mjesečno, no on je tražio malo veći iznos.

– Pregovore o preostale dvije sezone ugovora trebali smo Mičić i ja dovršiti na sastanku u srijedu u 11 sati, na koji mi je trebao donijeti i tri DVD-a sa snimkama utakmica. No, Mičić me nazvao u srijedu oko 16 sati i kazao kako žele da budem trener samo do kraja sezone. Odgovorio sam da me takav prijedlog ne zanima – zaključio je Grdović i dodao kako kako nije istina da je tražio preuzimanje momčadi nakon gostovanja Zadrana kod Partizana i Hemofarma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije