Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao meniskus

Nije dobro: Mlada zvijezda Barce mora na višemjesečni oporavak

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Betis
ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
08.11.2020.
u 00:05

Fati se ozlijedio 15-ak minuta prije kraja prvog poluvremena kada je na njega startao Aissa Mandi

Španjolski nogometni velikan Barcelona objavio je u subotu navečer kako je njegova mlada zvijezda Ansu Fati zadobio tešku ozljedu koljena u susretu 9. kola Primere protiv Betisa.

- Pregled je pokazao kako je Fati zadobio rupturu meniskusa lijevog koljena. U sljedećih nekoliko dana bit će mu određen tretman za oporavak - objavila je Barcelona.

Fati se ozlijedio 15-ak minuta prije kraja prvog poluvremena kada je na njega startao Aissa Mandi i skrivio kazneni udarac koji Francuz Griezmann nije iskoristio.

Mladi španjolski reprezentativac ostao je na travnjaku usprkos bolovima sve do poluvremena kada ga je zamijenio kapetan Lionel Messi.

Fatija, koji je prije samo tjedan dana napunio 18 godina, sada čeka višemjesečni oporavak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije