Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFRIČKI KUP NACIJA

Nigerija svladala Egipat, Alžir odigrao bez golova

World Cup - Africa Qualifiers - Egypt Training
AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
11.01.2022.
u 22:52

Pobjedu Nigerijcima donio je napadač engleskog Leicestera Kelechi Iheanacho pogotkom u 30. minuti

U prvoj utakmici skupine D na Afričkom kupu nacija, kojem je domaćin Kamerun, nogometaši Nigerije pobijedili su Egipat sa 1-0 na stadionu Roumde Adjia u Garouau.

Pobjedu Nigerijcima donio je napadač engleskog Leicestera Kelechi Iheanacho pogotkom u 30. minuti.

U drugoj utakmici 1. kola skupine D Afričkog kupa nacija nogometaši Sudana i Gvineje Bisau odigrali su 0-0 na stadionu Roumde Adjia u Garoui. Najbolju priliku za pogodak imala je Gvineja Bisau u 82. minuti, ali je Peleov udarac obranio sudanski vratar Ali Abdallah Abu-Eshrein.

U prvoj utakmici skupine E branitelj naslova Alžir je u utorak odigrao 0-0 protiv autsajdera Sierra Leonea. Bila je ovo 35. uzastopna utakmica Alžira bez poraza čime se ta reorezentacija približila na samo dvije utakmice od svjetskog rekorda kojega od prošle godine drži europski prvak Italija.

U drugom susretu ove skupine u srijedu će igrati Obala Bjelokosti i Ekvatorijalna Gvineja.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije