Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedisciplina

Nicklas Bendtner dobio otkaz u Wolfsburgu

Nicklas Bendtner
Foto: DPA/PIXSELL
01.04.2016.
u 00:30

U redovima Wolfsburga više nisu mogli trpjeti njegovu nedisciplinu i raskinuli su ugovor godinu i pol prije njegova isteka.

Napadač danske nogometne reprezentacije Nicklas Bendtner (28) dobio je otkaz u redovima njemačkog bundesligaša Wolfsburga.

U redovima Wolfsburga više nisu mogli trpjeti njegovu nedisciplinu i raskinuli su ugovor godinu i pol prije njegova isteka. 

Bendtner je bio član 'vukova' od 2014. godine i umjesto na terenu isticao se kršenjem klupske discipline poput kašnjenja na treninge, odbijanja sudjelovanja u promociji kluba i druženja s navijačima. Bio je optužen i za nedovoljno zalaganje, a uz sve to na društvene mreže je stavljao slike automobila marke Mercedes, premda je glavni sponzor kluba Volkswagen.

U dresu Wolfsburga upisao je 30 nastupa i postigao tri gola. Igrao je i za Juventus, Sunderland, Birmingham City i Arsenal. Za dansku reprezentaciju je sakupio 72 nastupa i 29 golova.

>>Pijani Bendtner skidao hlače i maltretirao taksista; ovaj zvao 112 za pomoć

Komentara 3

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
07:28 01.04.2016.

neeee ode lord

HU
Heroj_Ulice
08:10 01.04.2016.

Mamiću,šta se čeka? 😂

DO
dommar36
01:02 01.04.2016.

dodji u dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije