Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cibona

Nicević ima srčanu aritmiju

'05.02.2013., Zagreb - Novo pojacanje KK Cibona Sandro Nicevic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
Petar Glebov/PIXSELL
08.03.2013.
u 20:25

Dok se na Niceviću ne provede sedmodnevno promatranje, neće moći biti u punom opterećenju

Prema kazivanju kapetana Marina Rozića, košarkaši Cibone u ovogodišnjoj ABA ligi najviše žale za porazom u Ljubljani od Olimpije jer su u 27. minuti imali \"plus 19\". No, u nedjelju im u Draženov dom (17) stižu zmajčeki i prigoda za uzvrat.

- Mi smo i dalje među davljenicima pa bi nam ova pobjeda u borbi za opstanak puno značila - kaže trener Danijel Lutz i dodaje:

- Žižić je sada u pogonu, no Nicević je osjetio da mu srce ubrzano radi pa mu je određeno sedmodnevno mirovanje radi promatranja, da se vidi je li do aritmije došlo zbog opterećenja ili neke anomalije. Dok se to ne provede, ne možemo ga staviti u puno opterećenje - ističe Lutz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije