Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Nice slavila protiv Lyona, Borussia remizirala s Herthom

Borussia Dortmund
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.10.2016.
u 22:59

Strijelci za lidera prvenstva bili su Paul Baysse (5) i Jean Michel Seri (76), dok Mario Balotelli u 81. minuti nije iskoristio 11-erac za uvjerljiviji trijumf.

Nogometaši Nice učvrstili su se na vrhu ljestvice francuskog prvenstva zahvaljujući 2:0 (1:0) pobjedi protiv Lyona u susretu 9. kola.

Strijelci za lidera prvenstva bili su Paul Baysse (5) i Jean Michel Seri (76), dok Mario Balotelli u 81. minuti nije iskoristio 11-erac za uvjerljiviji trijumf.

Kod Lyona, suparnika zagrebačkog Dinama u skupini H Lige prvaka, crveni karton je već u 28. minuti dobio Nabil Fekir.

Nice sada ima 23 boda, četiri više od drugog Monaca, dok je Lyon peti sa 13 bodova.

Ranije u petak Toulouse je na svom terenu svladao Monaco sa 3:1 (0:1). Gosti su poveli preko Valerea Germaina (3), ali u nastavku je prvo Oscar Trejo (65) poravnao na 1:1, da bi Martin Braithwaite (84, 87) s dva gola u samoj završnici osigurao pobjedu domaćima. Toulouse je s ova tri boda skočio na treće mjesto sa 17 bodova, dva manje od drugog Monaca.

Vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić branio je čitavu utakmicu za Monaco.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Borussia remizirala s Herthom

U derbiju 7. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia i Hertha su u Dortmundu igrale 1:1 (0:0).

Goste je u vodstvo doveo Valentin Stocker (51), a na 1:1 poravnao je Pierre-Emerick Aubameyang (80) i to tri minute nakon što je promašio 11-erac.

Oba sastava utakmicu su završila sa po 10 igrača, jer su isključeni Emre Mor kod domaćih u 84. minuti i strijelac Stocker kod gostiju u 90.

Druga Hertha sada ima 14 bodova, a treća Borussia 13.

Na vrhu je Bayern sa 16 bodova i utakmicom manje.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Kranjčaru 75 minuta u pobjedi Rangersa

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar igrao je do 75. minute za Rangers koji je u susretu 9. kola škotskog prvenstva kao gost svladao Inverness CT sa 1:0 (1:0).

Ovom pobjedom Rangers je skočio na treće mjesto sa 15 bodova, koliko ima i drugi Aberdeen s utakmicom manje, dok vodeći Celtic ima 19 bodova i dvije utakmice manje.

Inverness je osmi s devet bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije