Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKO-SPORTSKE PRIČE

Ni o Ivaniševiću nije snimljen film, a on je tako zanimljiv

Ivanišević - McEnroe (1)
Grgo Jelavić/PIXSELL
19.10.2010.
u 12:13

"Jednom braća", film NBA Entertainmenta, vrlo je rijedak slučaj da stranci investiraju u dokumentarni film o nekom hrvatskom sportašu.

Priču nosi Vlade Divac na putu svojevrsnog iskupljenja za prekinuto i nikad obnovljeno prijateljstvo s Draženom Petrovićem. Sličnom temom svojedobno se pozabavila jedna nizozemska televizija snimivši priču o raspadu nogometne reprezentacije SFRJ pričajući o Bobanu, Mijatoviću i Osimu.

Godine 2001. BBC je snimio materijal o Goranu Ivaniševiću, nakon osvajanja Wimbledona, no to nije bio klasičan dokumentarac, sniman na autentičnim lokacijama, vnego "inside" priča o osvajanju najvećeg teniskog turnira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije