Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE

Ni Hrgović neće na OI u London

Filip Hrgović (1)
Luka Klun/Pixsell
18.04.2012.
u 17:45

Naš nadareni superteškaš u četvrtfinalu je izgubio od europskog prvaka Rusa Magomedova

Ni superteškaš Filip Hrgović neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu. U četvrtfinalnoj borbi olimpijskih kvalifikacija u Trabzonu, najbolji hrvatski boksač izgubio je tijesno od europskog prvaka Rusa Omara Magomedova (14:15).

Rus je u prvoj rundi uspio i srušiti 19-godišnjeg Hrvata, a nakon druge runde vodio je 12:6. U trećoj rundi mladi Zagrepčanin kreće na sve ili ništa, dobiva rundu sa 8:3, ali ostaje kratak za jedan bod.


Hrvatski boksač teške kategorije Marko Čalić pobijedio je danas  Estonca Karson Raina u četvrtfinalu europskih kvalifikacija za olimpijske igre. Tako je Marko ostao jedini Hrvat na turniru koji se ovog tjedna boksa u turskom Trabzonu. Pulska šaka je suvereno odradila cijeli meč, pobijedivši u svakoj rundi sa konačnih 14:7 (5:2, 5:2, 4:3). Ovo mu je druga pobjeda na turniru, nakon što je u prvom kolu prekidom u 2. rundi pobijedio Rumunja Juratonija. Čalić svoje polufinale boksa u petak navečer sa Bugarom Paulev Tervelom, koji je u svom četvrtfinalu bio bolji od Engleza Warrena Baistera19:5  te u prvom bolji od Crnogorca Marka Radonjića 12:3.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Batman9
21:07 18.04.2012.

Markooooo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije