Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLUMNA ANE JELUŠIĆ

Ni Bodea Millera više ne zanima zabava, sada se bori za natjecatelje

Bode Miller
Reuters - Bode Miller
02.12.2011.
u 10:41

Što se rastave Lindsey Vonn tiče, osim što puni stupce u novinama, nitko od skijaša to i ne komentira. Nije ni prva ni zadnja koja se rastala...

U Lake Louiseu jedino ne fali snijega, a čak rijetko sretnem i Kanađanina! U ovom kanadskom skijalištu više je Australaca i Indijaca nego domicilnog stanovništva. Naravno da sam i u ovoj pustoši srela Hrvata, čiji je djed iz Rijeke, a imao je u mome gradu krojačku radnju te mi priča da su bili poznata riječka obitelj. No ništa mu ne vjerujem dok to ne provjerim kod svoje none. Da shvatite o kakvom se mjestašcu radi: ovdje nema ni pošte, a kamoli konzulata u kojem bi u nedjelju mogli glasovati. Čak i razglednice moramo ostaviti na recepciji.

Skijaška karavana seli se u američki Beaver Creek, dečki na čelu s Ivicom otišli su nekoliko dana prije, no zapeli su već na aerodromu. Zbog vjetra su im avioni kasnili, pa su cijelu noć morali prespavati na aerodromu. A teško je opisati što se dogodi kada tristotinjak ljudi neočekivano zapne na aerodromu, svi moraju u hotel, i svi žele na isti, prvi sljedeći let. Slovenci su vrijeme kratili u McDonald'su, a Aksel Lund Svindal, kad ih je vidio, ispalio je:

– Fantje, pa ne možete tijelo koje je fino turirana mašina puniti baš bilo kakvim gorivom.

Dobro, nije baš rekao “fantje”, ali njih ionako nije bilo briga. Žvakali su svoj pomfrit. Što se tuluma tiče, ovdje o zabavi nitko ne razmišlja. Pa čak ni Bode Miller. Sezona se zahuktava, svi su usredotočeni isključivo na trening. Nekad razuzdani Bode od ove godine ima novu zanimaciju. Naime, bori se za natjecatelje, konzultant je FIS-a te je danas izborio da se trening spusta ne održi jer je bilo previše opasno. Vremena se mijenjaju.

Što se rastave Lindsey Vonn tiče, osim što puni stupce u novinama, nitko od skijaša to i ne komentira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije