Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki nogomet

NFL druženje: 'Cowboysi su najveći underachieveri'

Druženje s ljubiteljima američkog nogometa
Foto: Privatna arhiva
1/3
02.02.2020.
u 19:12

Komentatori Sportkluba Fran Mihaljević, Ivan Ivković i Hrvoje Bulić komentirali su sezonu iza nas u NFL-u, a najviše vremena posvetili su nadolazećem 54. Super Bowlu u kojem se sastaju Kansas City Chiefsa i San Francisco 49ersa

Sportklub je drugu godinu zaredom organizirao druženje s ljubiteljima američkog nogometa, uz našu sjajnu komentatorsku trojku.

U caffe baru Egoist okupili su se brojni fanovi NFL-a, a dojam je bio da druženje koje je trajalo nekih sat vremena bilo prekratko, toliko su naime pitanja imali ljubitelji ovog sporta za naše komentatore.

Komentatori Sportkluba Fran Mihaljević, Ivan Ivković i Hrvoje Bulić komentirali su sezonu iza nas u NFL-u, a najviše vremena posvetili su nadolazećem 54. Super Bowlu u kojem se sastaju Kansas City Chiefsa i San Francisco 49ersa.

Bilo je ozbiljnih razgovora i razmimoilaženja u razmišljanju, ali puno smijeha i dobre zabave.

Od trojice komentatora Fran Mihaljević je dao najbolju prognozu u vezi individualnih predstava, jer je prognozirao obaranje rekorda Michaela Vicka od strane Lamara Jacksona što je Ivković prokomentirao riječima - "Na moju veliku žalost".

Ivković se pojavio u dresu Cowboysa za koje je rekao da su najveći "underachieveri", a kako je njegova prognoza bila da neće doći do playoffa, također je rekao da su Cowboysi ekipa koja je pravljena za Super Bowl, a uprskali su sve što su mogli.

Bulić je između ostalog pričao zanimljive teze o Antoniju Brownu i izazvao salve smijeha, a Mihaljević je među brojnim temama govorio o šansama Kansasa u sljedećoj sezoni kada ostanu bez quarterbacka.

Mihaljević je bio zadužen i za ispravljanje netočnih navoda Ivkovića, što znamo da naš "čupko" obožava :)

Bilo je jako puno kvalitetnih pitanja (prognoze prije sezone, osvrt, analize....), a i odgovora naše komentatorske trojke, a sve to možete pogledati na Facebook stranici Sportklub Hrvatska.

Super Bowl pogledajte na Sportklubu 1 od 00:30 sati po našem lokalnom vremenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije