Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bura oko transfera
Povratak na članak

Neymaru odbačena žalba, prijeti mu zatvor i novčana kazna

Suđenje će se održati nakon tužbe brazilskog investicijskog fonda DIS koji tvrdi da joj pripada 40 posto novca od transfera. Za Neymarov prelazak iz Santosa u Barcelonu dobili su tek malu odštetu, a fond je sve optužio kako su prikrili dio novca

Komentari 3

UN
unbekant
10:41 21.02.2017.

Ovi konopljari iz Brazila i Argentine,se tretiraju kao "najbolji"nogometasi svjeta,a pojma nemaju ni o cemu,za njih su Mandzukic,Ibrahimovic Dzeko,Modric,i jos stotine balkanca i europljana izmislili nogomet,ali te sve prestizne nagrade odose tim konopljarima,zaista ruzno i ponizavajuce.

VL
MN
Mnd7779
10:01 21.02.2017.

Możda ima u nogama., ali ništa u glavi

VL
RI
rikavac
22:54 20.02.2017.

Mozda bi i bolje bilo da ode da se malo ohladi jer ova sezona njegova u Barceloni je katastrofa i Barcelona igra ocajno kad je on u prvih 11.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.