Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako su igrali

Neymar igrač utakmice, Rakitiću četvorka, Pirlo najlošiji

Barcelona
Reuters/PIXSELL
06.06.2015.
u 23:43

A kod poraženih se najviše očekivalo od Pirla, ali bio je nemoćan pa je zbog toga dobio najslabiju ocjenu - dvojku.

Barcelona je u finalu Lige prvaka pobijedila Juventus sa 3:1 i osvojila peti naslov prvaka. U pobjedničkoj momčadi bilo je puno raspoloženih igrača, a Goal.com najboljim je proglasio Brazilca Neymara koji je u sudačkoj nadoknadi potvrdio pobjedu. Brazilac je dobio 4,5 zvjezdice.

"Poništen mu je gol, ali stalno je prijetio i na kraju je nagrađen s golom", stoji u opisu njegove igre, a odličnu utakmicu i odličnu ocjenu dobio je i Ivan Rakitić.

"Briljantno reagirao već u četvrtoj minuti i tako uvelike usmjerio utakmicu. Sjajno izdanje Hrvata", stoji uz Raketu koji je dobio četvorku.

A kod poraženih se najviše očekivalo od Pirla, ali bio je nemoćan pa je zbog toga dobio najslabiju ocjenu - dvojku.

"Miran u sredini terena, odigrao nekoliko odličnih lopti za napadače. No u obrani je djelovao pomalo mahnito, a kako je utakmica odmicala njegov se utjecaj smanjivao".

A ostale ocjene s utakmice Barcelona - Juventus pogledajte na portalu Goal.com, na kojem možete pogledati i statistiku utakmice.

>>Barcelona peti puta prvak Europe, Rakitić golom otvorio utakmicu

>>Rakitić ušao u povijest, Hrvatska ima treći put zaredom prvaka Europe!

>>Evo što je emotivni Rakitić rekao nakon osvajanja Lige prvaka!

Komentara 7

DI
dinamojavolim1
00:03 07.06.2015.

neymar mozda je igrac utakmice i mozda je odlican igrac(ne mozda nego je) ali je danas pokazao kakav je glumac i bitanga nakon one ruke

MA
Maxi73
01:28 07.06.2015.

Neymar igrac utakmice za Goal.com a u stadionu proglasen Iniesta za igraca utakmice:)) Neka svatko sebi izabere sto voli.

HR
hrvatin
02:56 07.06.2015.

Rakitic je odigrao sezonu zivota a Modric ne igra sest mjeseci i na izboru za hrvatskog nogometasa godine Modric dobije oko 160 glasova a Rakitic 16.Tko je lud?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije