Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIER CLEMENTE:

Neymar i Alves su dva idiota! Glupi su! Nogomet trpi zbog takvih idiota

Neymar
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
22.02.2014.
u 15:05

- Zabiješ gol i onda ga proslaviš kao ona dva idiota... Ja to ne razumijem. Suspendirao bi ih na pet utakmica zbog onakvog ponašanja - rekao je Javier Clemente.

Barcelona je u prošlom kolu Primere sa 6:0 pobijedila Rayo Vallecano, a proslava Neymara i Daniela Alvesa kod šestog gola i danas je glavna tema španjolskih medija. Naime, mnogi smatraju kako su Brazilci u dresu Katalonaca proslavom pokazali nedostatak poštovanja prema protivniku.

- Zabiješ gol i onda ga proslaviš kao ona dva idiota... Ja to ne razumijem. Suspendirao bi ih na pet utakmica zbog onakvog ponašanja. Zašto? Zato što su par idiota! Glupi su! Nogomet trpi štetu zbog takvih idiota - rekao je legendarni španjolski trener Javier Clemente, koji je trenutno izbornik Libije.

Neymar je na kritike odgovorio kako nije želio ponižavati protivnika već da je bio jako sretan zbog gola i povratka na teren nakon pauze zbog ozljede.

 

>> Barcelona pobijedila 6:0, Messi zabio dva gola i oborio novi rekord

Komentara 1

DA
davos24
15:30 22.02.2014.

Što ja tu trebam primijetiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije