Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrat će s Motorom

Nexe slavio u Lisabonu i osvojio skupinu

Nexe ugostio Beijing Sport University u 4. kolu SEHA lige
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
28.02.2023.
u 22:48

Nexe će u šesnaestini finala 21. i 28. ožujka igrati s ukrajinskim Motorom Zaporižja, a ako prođu, u osmini finala idu na boljega iz dvoboja njemačkog Goppingena i islandskog Valura.

Rukometaši Nexea pobijedili su u zadnjem, 10. kolu C skupine Europske lige u Lisabonu Sporting s 34-28 (14-14) i kao pobjednici skupine idu u nokaut-fazu. Našičani su do osme pobjede u skupini došli odličnom izvedbom u drugom dijelu, pogotovu u zadnjih deset minuta utakmice, kada su slomili otpor Portugalaca. 

Kod hrvatskog doprvaka junak dvoboja bio je Dominik Kuzmanović s čak 26 obrana, najviše je zabio Marin Jelinić s 9 golova, Mario Tomić je imao pet, dok su Fran Mileta i Luka Moslavac postigli po 4 gola.Kod Sportinga su Francisco Costa i Francisco Tavares postigli po pet golova. 

Nexe će u šesnaestini finala 21. i 28. ožujka igrati s ukrajinskim Motorom Zaporižja, a ako prođu, u osmini finala idu na boljega iz dvoboja njemačkog Goppingena i islandskog Valura.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:38 01.03.2023.

Bravo Nexe, svaka Vam čast, Vi ste ponos Našica i Hrvatske, najbolji sportski klub u Hrvatskoj!! Želim da odete do kraja ove godine, možete Vi to, budite goropadni!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije