Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup EHF-a

Nexe izvuklo danski Esbjerg, Dubrava igra protiv St. Raphaela

PPD Zagreb - Nexe
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
18.10.2017.
u 00:27

Više razloga za sreću imaju Našičani koji su izvukli Ribe Esbjerg, trenutačno desetoplasiranu momčad danskog prvenstva

Rukometaši Nexea i Dubrave doznali su u Beču suparnike u trećem pretkolu Kupa EHF-a. Pobjednici tih utakmica izborit će sudjelovanje u Ligi EHF-a.

Više razloga za sreću imaju Našičani koji su izvukli Ribe Esbjerg, trenutačno desetoplasiranu momčad danskog prvenstva nakon sedam odigranih kola.

Esbjerg se uključuje u natjecanje tek u trećem pretkolu, riječ je o dosta iskusnoj momčadi s nekoliko poznatih imena predvođenih bivšim reprezentativcima Danske i Švedske Kasperom Nielsenom i Lukasom Karlssonom te Slovencem Mihom Žvižejem.

S druge strane, Dubrava je dobila jakog suparnika, atraktivnog, ali i puno jačeg od mađarskog Csurgóija koji je iznenadila u drugom pretkolu. Zagrepčane čekaju susreti protiv francuskog St. Raphaela koji predvode Daniel Sarmiento, Alexander Lynggaard, Raphael Caucheteux, Adrien Dipanda, Wissem Hmam. Prve utakmice igraju se 18. i 19. studenog, a uzvrati tjedan dana kasnije.

Od hrvatskih igrača u trećem pretkolu još će igrati Željko Musa (Magdeburg), Jakov Gojun, Drago Vuković, Marko Kopljar (svi Fuchse) i Krešimir Kozina (Göppingen) te dva trenera, Slavko Goluža (Tatran) i Ivica Obrvan (Chambéry).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije