Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PLINARI' PREJAKI

Nexe ipak nije uspio iznenaditi Zagreb u SEHA ligi

PPD Zagreb
Petar Glebov/PIXSELL
15.11.2015.
u 22:05

Slavio je PPD Zagreb 28:27

U susretu 10. kola regionalne rukometne SEHA lige PPD Zagreb je u Našicama pobijedio Nexe 28:27 (14:12).

Nexe se odlično držao u prvih 20 minuta utakmice. Domaćin je vodio i sa po dva gola razlike (10:8, 11:9), no Zagreb je serijom 5:0 od 9:11 stigao do vodstva 14:11 i nakon toga više nije ispuštao prednost.

PPD Zagreb su do pobjede predvodili Zlatko Horvat, Tin Kontrec i Luka Raković sa po pet golova, dok su najbolji strijelci kod NEXE-a bili Vedran Zrnić (7), Tibor Jurjević (4) i Marin Vegar (4).

"NEXE se pokazao odličnim rivalom. Bila je to zanimljiva i atraktivna utakmica. Mi smo malo lošije ušli u utakmicu, no uspjeli smo smanjiti broj pogrešaka i izboriti pobjedu," kazao je Zagrebov trener Veselin Vujović.

Na ljestvici vodi Tatran Prešov sa 24 boda i utakmicom manje. PPD Zagreb ima 21 bod i dva susreta manje, a treći je Veszprem sa 19 bodova i tri utakmice manje. vardar također ima 19 bodova, a slijede Meškov (18), Nexe (12)...

>> Eh, da su ostali Slišković, Ivić, Obranović, Kozina...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije