Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PLINARI' klasa iznad

Nexe će morati još koju godinu pričekati na prvu pobjedu

CO Zagreb Nexe
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
17.11.2015.
u 10:54

'Nije nam bilo lako nakon svega što se događalo: tijesan poraz u Flensburgu, teška ozljeda Stepančića, malo manje teža ozljeda Šušnje... Još smo bili i umorni.'

U hrvatskom derbiju u 10. kolu SEHA Gazprom lige rukometaši PPD Zagreba pobijedili su u Našicama Nexe 28:27 (14:12). Tako su zagrebaši nastavili niz nepobjedivosti u susretima s Našičanima kada je riječ o natjecateljskim utakmicama. A ova dva kluba međusobno igraju od 2007. godine. Punih osam godina Nexe čeka na prvu pobjedu. A čekat će i dalje.

- Nije nam bilo lako nakon svega što se događalo: tijesan poraz u Flensburgu, teška ozljeda Stepančića, malo manje teža ozljeda Šušnje... Još smo bili i umorni. Na kraju smo pobijedili na vrućem terenu - rekao je Zlatko Horvat koji se odlično snašao na mjestu desnog vanjskog pucača. Postigao je pet pogodaka i triput bio asistent. Možda će u toj ulozi biti iznenađenje i za subotnju utakmicu protiv Flensburga.

- S obzirom da u rotaciji nemamo više nijednog visokog ljevaka prihvatio sam novu ulogu. Nije prvi put da sam to igrao - istaknuo je Zlatko Horvat.

Najefikasniji kod zagrebaša bili su Kontrec, Horvat i Raković sa po pet pogodaka. Kod domaćina istaknuli su se Zrnić (7), Jurjević (4) i Vegar (4).

>>Nexe ipak nije uspio iznenaditi Zagreb u SEHA ligi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije