Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Newcastle utrpao 'petardu' Čekićarima, Unitedu jedan gol dovoljan protiv Brentforda

Manchester United v Brentford - Premier League - Old Trafford
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/3
05.04.2023.
u 23:54

Vodeći je Arsenal, dok drugo mjesto drži Manchester City. Gusto je na dnu ljestvice...

Konkurenti za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone, nogometaši Newcastle Uniteda i Manchester Uniteda ostvarili su pobjede u zaostalim susretima engleskog prvenstva igranima u srijedu, Newcastle je kao gost nadigrao West Ham United sa 5-1 (2-1), dok je Manchester na svom Old Traffordu svladao Brentford s minimalnih 1-0 (1-0). 

Newcastle je u Londonu poveo sa 2-0 golovima Wilsona (7) i Joelintona (13) u samom otvaranju dvoboja, Zouma (40) je glavom nakon kornera u završnici prvog dijela vratio nadu West Hamu, ali je odmah u prvoj minuti nastavka Wilson (46) svojim drugim golom povisio na 3-1. Do kraja dvoboja su Isak (82) i Joelinton (90), koji je također postigao dva gola, postavili konačni rezultat.

Na Old Traffordu je strijelac jedinog gola bio Rashford (28).

Treći Newcastle United i četvrti Manchester United sada imaju po 53 boda, tri više od petog Tottenham Hotspura, a 11 manje od drugog Manchester Cityja, dok im vodeći Arsenal bježi 19 bodova.

Brentford je u sredini ljestvice, deveti sa 43 boda, dok je West Ham 15. sa 27 bodova, no isti broj bodova imaju i 16. Everton, 17. Nottingham Forest te 18. Bournemouth koji se nalazi u zoni ispadanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije