Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijerna liga

Newcastle nanio Liverpoolu šesti poraz u sedam utakmica

cisse
PA/Pixsell
01.04.2012.
u 17:51

Junak dvoboja bio je Senegalac Papiss Cisse koji je bio dvostruki strijelac za svrake.

Svega je bilo u prvoj nedjeljnoj utakmici 31. kola engleske Premijerne lige, dvoboju između Newcastle i Liverpoola. Golova, crveni kartona, nedosuđenih kaznenih udaraca, koškanja, uzbuđenja... Na kraju su svrake slavile pobjedu 2:0 nad momčadi s Anfielda, a junak dvoboja sa dva gola bio je Papiss Cisse. Nogometaš koji je zimus stigao iz Freiburga, zabio je svoj šesti i sedmi gol u sedmom nastupu za Newcastle te nanio Liverpoolu šesti prvenstveni poraz u zadnjih sedam dvoboja.

Zbog koškanja pred sam kraj utakmice isključen je vratar Liverpoola Pepe Reina, a na gol je, kako su Redsi napravili sve tri izmjene, morao igrač Jose Enrique, bivši igrač crno-bijelih. A još jedan bivši igrač svraka, Andy Carroll dočekan je gromoglasnim zvižducima. Po tome će jedino i pamtiti utakmicu protiv svog bivšeg kluba. Inače, pri rezultatu 0:0, glavni sudac Atkinson propustio je svirati kazneni udarac za Liverpool nakon što je Simpson rukom zaustavio udarac prema golu.

Novom pobjedom Newcastle se na ljestvici izjednačio bodovno sa Chelseajem, te sad s 53 boda dijele peto mjesto, posljednje koje vodi u Europu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije