Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priprema za Ligu prvaka

Newcastle doveo najskuplje pojačanjem u povijesti kluba: Za Tonalija platili čak 70 milijuna eura

Champions League - Quarter Finals - First Leg - AC Milan v Napoli
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/4
03.07.2023.
u 15:00

Osim što je najveći transfer u povijesti engleskoga kluba, talijanski reprezentativni veznjak Sandro Tonali postao je igrač za kojeg je Milan dobio najveću odštetu. Do sada je rekord držao Kaka koji je u 2009. godini prešao u Real Madrid za 68 milijuna eura

Engleski nogometni prvoligaš Newcastle United, koji će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka prvi put nakon 20 godina, ojačao je svoje redove talijanskim reprezentativnim veznjakom Sandrom Tonalijem (23), dosadašnjim članom Milana. Tonali je s Newcastleom potpisao ugovor do ljeta 2028. godine.

Iako financijski detalji transfera nisu objavljeni, britanski mediji navode kako je Newcastle za Tonalija platio odštetu od 70 milujuna eura, a taj iznos bi mogao i rasti ako se ispune određeni bonusi.

VEZANI ČLANCI:

Tonali je tako postao najskuplje pojačanje Newcastlea u povijesti, ali i igrač za kojega je Milan dobio najveću odštetu, dosadašnji rekord bilo je 68 milijuna eura koliko je zaradio od prodaje Kake madridskom Realu 2009.

VIDEO Antonija Zec: Između nastupa za Hrvatsku i operacije izabrala sam Europske igre

Komentara 1

T2
Tomo_20
20:55 03.07.2023.

Svasta taj igrac ne vrijedi ni 20 milja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije