Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
među 6 najboljih

Nevjerojatno! Nishimura kandidat za suca godine

Yuichi Nishimura
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
18.11.2014.
u 21:28

Japanac u utrci za nagradu 'Globe Soccer Awards'.

Japanski sudac Yuichi Nishimura, koji je hrvatskim navijačima ostao u ružnom sjećanju nakon otvaranja SP-a i utakmice s Brazilom (2:1) na kojoj je dosudio dvojben jedanaesterac za domaćina, kandidat je za nagradu 'Globe Soccer Awards' u kategoriji za suca godine.

Uz njega za nagradu kandidiraju i Nicola Rizzoli (Italija), Björn Kuipers (Nizozemska), Alireza Faghani (Iran), Janny Sikazwe (Zambija) i Bakary Papa Gassama (Gambija).

Nishimura se nije proslavio niti tijekom nedavnog uzvratnog finalnog susreta Azijske Lige prvaka između Al Hilala i Sydney Wanderersa kada nije dosutio čak dva jedanaesterca za Saudijce.

>>'Zaboravio' suditi penal: Nishimura pomogao Hrvatima u Sydney Wanderersima!

>>Japanski savez: Nishimura je čudo od suca, sve zna!

Komentara 6

CA
carpediem
22:13 18.11.2014.

Nista me ne iznenadjuje i da pobjedi, iznenadilo bi me kad ne bi bio u uzem krugu jer on je napravio big deal za velike poslodavce i nihovo bogastvo

BA
barbaro
21:50 18.11.2014.

sramotno, nula od suca koji ili ne zna pravila igre ili je imao direktivu namjerno oštetiti HR u korist brazila!

Avatar bok
bok
23:09 18.11.2014.

koruptni sudac. za njega hararakirrri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije