Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv na oprez

Nevjerojatno je što je palo na pamet bandama uoči večerašnjeg finala

Liverpool - Tottenham
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.06.2019.
u 11:28

Nije poznjato koliko je navijača dosad nasjelo na prijevaru

Španjolske bande dosjetile su se kako uoči finala Lige prvaka na jednostavan način doći do lijepih novaca. Vjerovali ili ne, domišljati kriminalci glume redare ili policajce, od navijača na uvid traže ulaznice, pa zatim nestaju s vrijednim plijenom.

Engleski je javnost o tome upravo obavijestio novinar Sky Sporta Kaveh Solhekol, koji je u svom tvitu dodao da španjolska policija već zaplijenila dio lažnih redarskih akreditacija, aparata za skeniranje ulaznica, policijskih znački.

Navijače je savjetovao da karte daju isključivo na uvid unutar službenih zona, ali nije naveo informaciju koliko je ljudi do sada tako već prevareno.

Neki od njih očito jesu, a ako priči dodamo da cijene ulaznica stoje više tisuća kuna (na crnom tržištu navodno i više desetaka), jasno vam je da su se pojedini razbojnici bogato namirili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije