Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugledni mediji

Nevjerojatno je kako se Englezi rugaju Lovrenu, evo s čime su ga usporedili!

dejan lovren
Foto: Press Association/PIXSELL
15.01.2015.
u 11:14

"Tko se ovoga sjeća? Ja sam bio istinski sakupljač Kinder jaja. Danas, nažalost, moraš provesti pet minuta da bi sastavio igračku", napisao je Lovren

Dejanu Lovrenu u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže u Engleskoj. Hrvatski reprezentativac sve češće grije klupu, a kritike na njegov račun sve su žešće. Štoviše, navijači ne samo da ga kritiziraju, već mu se i rugaju. Tako je bilo i jučer kada je na Instagramu napisao kako je bio strastveni sakupljač Kinder jaja, a nakon toga uslijedile su šale na njegov račun.

"Tko se ovoga sjeća? Ja sam bio istinski sakupljač Kinder jaja. Danas, nažalost, moraš provesti pet minuta da bi sastavio igračku", napisao je Lovren, a navijači su počeli po društvenim mrežama pisati kako bi spomenuta igračka bila veće pojačanje za Liverpool od njega.

To su prenijeli i brojni engleski mediji, a ugledni Mirror postavio je i anketu. Svoje su čitatelje pitali tko je bolje rješenje za obranu Liverpoola, Kinder jaje ili Lovren?

Na žalost našeg reprezentativca, više od 80 posto ispitanika odgovorilo je – Kinder jaje.

>>Dejan Lovren sa obitelji čestitao obožavateljima Božić, a oni pobjesnili

Komentara 23

KE
kentie
13:56 15.01.2015.

Treba se dogoditi Engleska i Liverpool da naša nogometna javnost , napokon, shvati i prifati da je Lovren kiks igrač i kao takva nagazna mina svoje ekipe...valjda će se oči otvoriti i Niki Kovaču, nadam se...i da nema razloga da Šifo zbog lovrena the kiksera grije klupu repke non stop...kolike je kredite taj lik imao kod Bilića i sad Kovača, majko mila...nije za virovat i sanjat...

KO
kontrasvegaisvakoga
12:34 15.01.2015.

pa kako trenutno igra u klubu, nisu daleko od istine.

MA
maxxxx
12:25 15.01.2015.

Dejane, hoćeš i englezima dati 'silenzio stampu' ko našim novinarima u brazilu? nisam ni mislio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije