Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE U HNL-u
Povratak na članak

Nevjerojatno: HNS preko noći promijenio važno pravilo i sve skrio od javnosti!

Izvršni odbor HNS-a na sjednici je 18. listopada usvojio pravilo da je klubovima HNL-a dopušteno imati osam stranaca u momčadi, a ne šest kao dosad!

Komentari 30

SA
Sampei
21:23 24.11.2016.

promijenili su pravilo? pa što onda?!? koje to velebne domače igrače time zakidaju!?? mladima i tako ne možemo zabraniti odlazak u bogate strane klubove pa nam već uzimaju i klince od 15 godina, prema tome nema nam druge nego redove popunjavati s kime stignemo!

VL
SE
senior
09:56 25.11.2016.

Treba HNS u svakom opčinskom mjestu postaviti po jednog bubnjara da uz bubnjanje na glas pročita sve noosti iz HNS da bi piskarala i ostali iz VL bili obaviješteni a ne jadni da žive u mraku. Svi oni koje interesirara što se radi u HNL mogu to saznati na njihovim službenim stranicama. Baš mi je žao jadnih neobaviještenih u VL.

VL
ED
europski dinamo
22:24 24.11.2016.

Opet HNS ide na ruku hajduku i njegovoj legiji stranaca.

VL
SE
senior
10:00 25.11.2016.

Mlade hrvatske igrače iz svih klubova hrvatska liga interesira kao i lanjski snijeg. Na cijeni su kojekakvi menađeri pravi ili nadri menađeri i pokušaji da se domognu bilo kakvog i bilo gdje govora .

VL
BZ
Branko Zajec
20:26 26.11.2016.

Evo kako se prave afere. U samom članku piše da je promjene inicirala Rijeka, da su je podržali Hajduk i Dinamo i to preko županijskih saveza ! Ako je tako, zašto se stvaraju afere, bez razloga. Novinar u ime navijača postavlja pitanje, a ne u svoje ime, što bi bilo poštenije.

VL
DU
Deleted user
21:08 25.11.2016.

staaaaaaa

VL
IV
ivanhoe1980
11:26 25.11.2016.

Znači u zimskom prijelaznom roku u Dinamo dolazi još 2 Alžirca, 3 Bjelokščanina i 1 Kongoanac što sve zajedno donosi titulu plavima. Na oronulim tribinama 250 navijača Dinama u ekstazi nakon "teško" (čitaj Lokomotiva,sudačka organizacija) izborenog naslova prvaka. Puno pozdravadrava od Zdravka. I kad misliš da ne može pasti niže on to napravi. I onda da platim ulaznicu za takvu ligu??? NIKAD.

VL
SV
svitilnik
22:20 24.11.2016.

Ništa se nije promijenilo s novom vlasti. I dalje pliva i mute vode mutivode. Jugoslavenska liga i osobni interesi, obećanja za igranje jugo lige, ne pitaju oni nikoga što je interes hrvatskoga športa. Nije ih briga za sve poginule i žrtve u obrani Hrvatske, idu njima pinezi i plaće. Sramotno što mi dopuštamo. Vjerujte, pošten narod neće to dopustit i uskoro će to puknut a svi oni koji su u tomu sudjelovali osjetit će to na svojoj koži. Mislim da su se malo puno zaigrali

VL
PH
Pravi-Hrvat
23:03 24.11.2016.

"Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme" - Abraham Lincon

VL
VL
????
08:21 25.11.2016.

Treba dovesti igrače iz dijela regiona koji nije u EU-u.

VL
ST
steiner
04:20 25.11.2016.

Da se ja pitam u našoj ligi ne bih igrao ni jedan stranac, toliki potencijal imamo da nije normalno a uvođenje stranaca sluzi samo za bogaćenje pojedinaca, čitaj Mamića.

VL
MA
mateo100
00:11 25.11.2016.

Tipicni HNS ! Privatizirana firma bez da su dali i jednu kunu drzavi !

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
23:30 24.11.2016.

Ne razumijem naslov pa šta je tu nevjerojatno? tata opp. savjetnik je popunio kvotu i potrebno mu je promijeniti pravilnik i to je učinio! ni prvi ni zadnji put da se pravilnici mijenjaju kako tati savjetniku treba. jadna je država kada par pojedinaca radi svog interesa pravi budalu od cijelog sustava

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:23 25.11.2016.

Hrvatska ima Olimpijski odbor, Zlatko mateša ga vodi. Hrvatska ima i Državni ured za sport, Janica Kostelić. Valjda će te institucije upozoriti Hrvatski nogometni savez da konačne postane hrvatski ili da briše hrvatsko ime iz svog naziva. I još poraznije, vodstvo HNS-a bira skupština sastavljena od predstavnika županijskih saveza. Ti predstavnici u ogromnoj većini su paralelno i političari iz svojih sredina na listi HDZ-a. Hoće li HDZ konačno kazati toj ekipi da ili štite interese Hrvata i hrvatske djece i sporta ili ih barem izbaciti iz članstva jer očito sve što HDZ govori o djeci i obitelji njegovi predstavnicu u HNS-u rade suprotno od interesa hrvatske djece. Za Matešu sam znao da je premazan svim mastima i neće za Hrvatsku prstom mrdnuti, ali Janica Kostelić se javno sramoti, i sebe i obitelj koja je nekada disala hrvatski. Da li je Janica svjesna što ta odluka HNS-a znači za hrvatsku djecu?

VL
SM
SmellsLikeŠit
22:55 24.11.2016.

Onda će se čuditi neredima na stadionima....

VL
Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
22:22 24.11.2016.

Negdje sam pročitao da GNK-u nedostaje kvalitetnih juniora pa se mora pojačati strancima. Živi bili pa vidjeli što će se događati u zimskom prelaznom roku. Nogometna močvara! HŽV!

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:39 25.11.2016.

Izvršni odbor HNS-a na sjednici je 18. listopada usvojio pravilo da je klubovima HNL-a dopušteno imati osam stranaca u momčadi, a ne šest kao dosad što znači da čemo na tribini ili ispred TV mi pravi hrvati biti svoji na svome uz svoj burek i gledanje stranih nogometaša u našim hrvatskim domoljubnim klubovima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.