Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE STEAUA
Povratak na članak

Nevjerojatno da se s tolikim novcem Hajduk nije pojačao

– Nemam dobar osjećaj, no to ne znači da ću pogoditi. Loše je bilo ono što sam do sada vidio, Hajduk se dosta mučio i u pobjedama protiv Slavije, da ne kažem u prvenstvu.

Komentari 5

GI
gismund
13:53 09.08.2018.

hajduk je sve više smiješan klub i to ne zadnjih godinu dana već 10+ godina. za očajne rezultate svi su im krivi: od dinama, mamića, hns-a, državnog vrha, sportske inspekcije, lokomotive do ne znam koga, ali nikada i nikako da se pogledaju u ogledalo i konačno vide pravog krivca za sve! tko im je prodao najveće talente za siću? sami! tko im dovodi propale igrače kao milevski i almeida? sami! ali neeee, njima su opet za sve krivi drugi, a ne ulica koja upravlja klubom, koja batina igrače, pali aute i razbija prozore!

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
13:24 09.08.2018.

Pokrali sve u zadnjih 25 godina !!! Onda im je godinama Dinamo Mamic i Hns Kriv za sve !!!! Toliko sam bio Navijac Hajduka Godinama !!! Ali mi su se zgadili !!! Nevjerojatno !!! Dokle su došli!!! Za paar mjeseci opet neće imati ni za Struju !!!!!

VL
PR
PraviPlavi
13:28 09.08.2018.

mamic im uzima lovu.

VL
MN
Mamuti na plaži
13:55 09.08.2018.

pokrala stoka klub od Fredija, Nadana i ostale bagre... Od nekada velikog kluba do zadnje rupe, sada upravljaju njime kokošari (naš Hajduk)

VL
GV
golub Vaso
18:30 09.08.2018.

kriv je Zdravko Mamić, rulja s ulice tzv. Torcida najbolje zna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.