Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAUSTAVLJIVI PORTUGALAC

Nevjerojatni Ronaldo se vratio nakon smrti sina i ispisao povijest

Premier League - Manchester United v Norwich City
Craig Brough/REUTERS
23.04.2022.
u 14:34

Ronaldo se u povijest upisao po tome što je prvi igrač koji je zabio više od 100 golova u Premierligi i španjolskoj La Ligi. U Ligi prvaka postigao je 140 golova, dok je za svoj Portugal strijelac bio 115 puta.

Sjajni napadač Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo zabio je danas gol Arsenalu i tako stigao do 100. gola u Premierligi.

Izjednačio se tako s Mattom Le Tissierom na 32. ljestvice najboljih strijelaca Premierlige. Na vrhu je Alan Shearer s 260 golova.

Ronaldo se u povijest upisao i po tome što je prvi igrač koji je zabio više od 100 golova u Premierligi i španjolskoj La Ligi. U Ligi prvaka postigao je 140 golova, dok je za svoj Portugal strijelac bio 115 puta.

Ronaldov današnji gol značajan je i po tome što ga je postigao nakon tragedije koja mu se dogodila. Naime, Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez objavili su svijetu da im je pri porodu preminuo sin, dok je djevojčica stigla na svijet. Navijači Arsenala stoga su danas ovacijama dočekali Ronalda i tako mu dali podršku u teškim trenucima.

>> Pogledajte i kako je Ronaldo zahvalio navijačima Liverpoola

Ključne riječi

Komentara 3

TR
Tripoli
15:56 23.04.2022.

Lik bez emocija...stroj kojeg pokrece novac,!!..za Boga miloga umrlo mu dijete,a on igra nogomet!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije