Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U životnoj formi

Nevjerojatni Mandžo: Super Mario ponovo strijelac za Bayern!

Ze Roberto
Foto: Reuters
1/2
15.09.2012.
u 17:31

Hrvatski je napadač svoj treći pogodak u isto toliko nastupa u Bundesligi ove sezone postigao već u 2. minuti susreta s Mainzom.

Mario Mandžukić već je u 2. minuti utakmice Bayern – Mainz opet bio strijelac! Naš je napadač zabio prvi gol za Bayern u 3:1 pobjedi, dodavač je bio Thomas Müller, a Mandžukić je s dva metra gurnuo loptu u mrežu. Minutu prije kraja utakmice, Mandžukića je zamijenio Pizarro. U sastavu Bayerna nije bilo tandema "Robbery" – Arjen Robben i Franck Ribery izostali su zbog ozljeda prednjih butnih mišića, obojica su se ozlijeđeni vratili s reprezentativnih utakmica.

Borussia Mönchengladbach na svom je travnjaku poražena protiv Nürnberga 2:3. Gosti su vodili 2:0, domaćin je izjednačio, ali odmah potom i primio još jedan gol. Borussijin Hrvat rođen u Švedskoj, Branimir Hrgota, ušao je igrao u 79. minuti umjesto Cigercija. Fantastičnim pogotkom Husztija "škaricama" u 93. minuti, Hannover je doma svladao Werder 3:2. Vodio je Hannover 2:0, gosti su izjednačili, da bi na izdisaju utakmice Huszti meastralno donio pobjedu domaćinu.

Ona druga Borussia, aktualni njemački prvak iz Dortmunda, lako se doma poigrala s Bayerom iz Leverkusena, pobijedivši 3:0. Ivan Perišić ušao je u igru u 69. minuti umjesto Götzea. Inače, posebna gošća na Signal Iduna Parku bila je njemačka kancelarka, Angela Merkel, koja je pokretač akcije integracije svih ljudi u njemačko društvo. Ovo je kolo Bundeslige bilo posvećeno integraciji, pa su svi igrači na dresovima imali ispisanu poruku "Idi svojim putem". Uoči utakmice, Merkel se sastala s omladinskim momčadima Borussije i Bayera i govorila im o integraciji...

Rezultati 3.kola Bundeslige: Bayern – Mainz 3:1, Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen 3:0, Hannover – Werder Bremen 3:2, Borussia Mönchengladbach – Nürnberg 2:3, Stuttgart – Fortuna Düsseldorf 0:0. Redoslijed: Bayern 9, Hannover, Borussia (D) i Nürnberg po 7...

Komentara 25

FL
flaash
18:19 15.09.2012.

Samo se ti i tvoja baba ne bi nasli u takvoj sansi za zabit gol!!!

SV
stjepan v.
18:59 15.09.2012.

samo tako nastavi Mandzo, svi smo za tvoj uspjeh.

DU
Deleted user
17:47 15.09.2012.

pretjeravate. I moja baba bi to zabila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije