Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Nevjerojatna završnica Thundera za pobjedu; Indiana 'prokockala' meč loptu

Oklahoma City Thunder
Reuters (Ilustracija)
14.05.2014.
u 09:09

U Oklahoma Cityju Los Angeles Clippersi išli su prema pobjedi, međutim u posljednjoj minuti Thunderi su napravili seriju 8:0 za pobjedu 105:104 i vodstvo u seriji 3:2.

Košarkaši Indiane imali su meč loptu na domaćem parketu protiv Washington Wizardsa da završe seriju drugog kruga NBA doigravanja. Međutim, gosti iz glavnog grada odigrali su fantastičnu utakmicu, pobijedili su sa 102:79 i tako smanjili zaostatak za Pacersima u seriji na 3:2.

Do pobjede ih je vodio briljantni Marcin Gortat koji je ubacio 31 koš te je imao 16 skokova. Uz njega odličan je bio John Wall sa 27 koševa. Kod poraženih Pacersa David West je ubacio 17 koševa.

Foto: Reuters (Ilustracija)

U Oklahoma Cityju Los Angeles Clippersi išli su prema pobjedi, međutim u posljednjoj minuti Thunderi su napravili seriju 8:0 za pobjedu 105:104 i vodstvo u seriji 3:2.

Tragičar Clippersa bio je Chris Paul koji je prvo izgubio loptu kod 104:102, a onda napravio i prekršaj na trici nad Westbrookom.

Westbrook je bio prvo ime Thundera sa 38 koševa, dok je Durant ubacio 27 koševa uz 10 skokova. Kod Clippersa Blake Griffin je ubacio 24 koša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije